Politica de Confidentialitate


Datele solicitate

Conform cerintțor Regulamentului General pentru Proțectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Editura Beladi (beladi.ro/editura) are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Site-ul Editurii Beladi (beladi.ro/editura) este operat de societatea Beladi S.R.L., cu sediul cu sediul în Str. Nufărului, Nr. 23, Localitatea Craiova, Județul Dolj, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J16/156/1994 , CUI 5154540.

Editura Beladi (beladi.ro/editura) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dumneavoastră (persoana vizată) ni le transmiteți.


De ce avem nevoie de date?

Avem nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

  • Pentru prelucrarea comenzii și furnizarea produselor dorite;
  • Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;
  • Pentru a vă oferi acces la functionalitățile site-ului în calitate de utilizator înregistrat;
  • Pentru administrarea site-ului;
  • Pentru analiza și îmbunatățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfășurăm;
  • Pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promoții;
  • Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
  • Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea Editurii Beladi (beladi.ro/editura), în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.

Ce vom face cu datele?

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății. Găzduirea și stocarea datelor dumeavoastră au loc pe teritoriul României.

Putem furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care ne aflăm în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate în acest document. Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar Editura Beladi (beladi.ro/editura) nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvaluim informațiile dumneavoastră pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când consideram, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea.


Cât timp păstram datele?

Vom stoca informațiile dumneavoastră atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cat este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise Editura Beladi (beladi.ro/editura) prin e-mail la adresa: editurabeladi@ymail.com sau utilizând opțiunile disponibile în contul de utilizator de pe site, ne puteți solicita anularea contului de utilizator și ștergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le deținem în scop de marketing le vom păstra până în momentul în care ne anunțați că nu mai doriți să primiți aceste informări.


Care sunt drepturile dumneavoastră?

În cazul în care considerați că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți posibilitatea să solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta în acest sens email la adresa editurabeladi@ymail.com sau puteți modifica orice date incorecte din contul dumneavoastră de utilizator de pe site-ul Editurii Beladi (beladi.ro/editura).

În cazul în care doriți să reclamați modul în care am gestionat datele dvs., vă rugăm să ne contactați pe email la adresa editurabeladi@ymail.com. Vom analiza reclamația dvs. și vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

Daca aveți întrebari sau nelămuriri în legatură cu acești Termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de e-mail editurabeladi@ymail.com.